Post by glasranbedeco on Feb 3, 2022 8:01:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hepsini hackle ▞▞▞
▞▞▞ Snake Rivals - Fun Snake Game 2022 version ▞▞▞
cok guzel
Bu oyun çok glitchy olmasaydı 10 kat daha iyi olurdu!! O kadar kötü bir arıza olacak ki, her seferinde ölüyorum. Ayrıca her oyuna girdiğimde oyun oynarken en az 3-4 kez sunucuyla bağlantım kesildi diyor ve 10-15 dakika bile geçmiyor. Hataları düzeltebilirlerse bu harika bir oyun olurdu!
Küçük, eğlenceli bir oyundu. Şimdi %75'i geçmiyor, ardından uygulamayı kapatıyor. Kaldırdım ve yeniden yükledim, telefonumu yeniden başlattım ve hala çalışmıyor. Sorun çözüldüğünde daha yüksek puan vereceğim
Ben, annem ve nişanlım bu oyunu oynamayı çok seviyoruz. Bana taşıt tutması vermeyen tek battle royal oyunu ve herkes için farklı görünümler var. Annem tek boynuzlu atı sever, nişanlım robotu sever ve ben balkabağı ve iskeleti severim. Oyun, süslü telefonlar gibi daha yeni telefonlar için yapılmıştır ve en iyi kontroller için bir stilist kullanmanız gerekir, ancak bir telefon oyunu için 👌 nane. Bu oyuna tek başıma ve arkadaşlarımla daha da fazla 300 saatimi kolayca harcadım. Gerçekten eğlenceli bir oyun.
ÜCRETSIZ ONLINE OYUNLAR - En İyi Oyunları Oyna
Onu seviyorum, ama daha fazla manzara olması gerekiyor. Aynı eski birkaç kişiyi tekrar tekrar görmekten sıkıldım. Çimen manzaradan nefret ediyorum ve bazen ne kadar kendimden kaçsam da onu almaya devam ediyorum. Sualtı en azından Klasik? Oyuna para batırdım. İşler gelişmeye devam ederse, puanımı 5 yıldıza yükseltecek. Orman? Uzay? Cehennem? Cennet? Azgın denizler? Ayrıca haritanın Classical'de gösterilmesi gerçekten güzel olurdu. **EDIT:** 1 yıldıza geçildi. Değişiklik yok. Kadın karakter yok
Bu şimdiye kadar oynadığım en iyi yılan oyunu ama bir sorun var! Oynamak istedikleri haritaya ulaşılamıyor, sonunda aynı haritayı tekrar tekrar oynuyorsunuz. Bir sonraki sorun, birisi sizinle kafa kafaya çarpıştığında daha da kötüdür ve bilerek onlara kafa attığınızda ve sizden daha büyüklerse, kazanmanız gerekir, neredeyse hiç olmaz. Bir yılan bana çarpabilir Ben açıkça onların önündeyim, o kadar ki onlar yılanımın vücuduna çarparlar ve ben ölürüm bu bütün gün olur.
Kötü oyun.5 para etmez.sildim gitti
Eğlenceli, işe yaradığında. Android 11 ile Google Pixel 4a 5G'de sık sık çöküyor. Tetikleyici görünmüyor. Bazen bir raund yüklerken çöküyor, bazen bir raundun sonunda çöküyor. Herhangi bir hata verilmedi, sadece beni ana ekranıma gönderiyor. Güncelleme: Reklamlar da 4a5G'deki ekrana sığacak şekilde biçimlendirilmemiştir. Çıkış düğmesi, ön kameranın bulunduğu yerde belirir ve seçim yapmayı imkansız hale getirerek sizi uygulamayı tamamen kapatmaya zorlar.
Bu oyun harika! Grafikler harika, yılanlar harika görünüyor. Ama oyuna 4 yıldız vermemin nedeni, benim telefonum mu yoksa oyun mu bilmiyorum ama bir şekilde nesnelere ışınlanacağım ve biraz uzaklaşacağım bir hata var. ve bu beni çok rahatsız ediyor. Umarım bunu okursunuz çünkü bu bug hala oyunda kalsın istemiyorum ama ben yine de oyunu oynayacağım o yüzden hoşçakalın🐍
Altındaki çok zor 1 haftadır aynı şekilde gezinip duruyoruz kolay altın kazanılmalı pls yardım
Oyun harika ama çocuklarımla vakit geçirmenin gerçekten harika ve eğlenceli bir yolu var. Fark ettiğim tek şey, bir oyuna yeni giren oyuncular için bir tür yenilmezlik olması gerektiğidir, birçok yumurtlama öldürmesinin olmasının bir yolu vardır. Sadece bir kişinin öldürülmemesi ve yeni oyuncunun da öldürmemesi için yapın. Ortaya çıkar çıkmaz öldürülmek yerine, kaçabilmek ve oyunu gerçekten oynayabilmek için birkaç saniye sürmesi gerekiyor.
Kafam deymeden ölüyom bune s*kerler böyle oyunu
Sunucu çok kötü.
1 yıldız kırmam güzel anlatacağımı kontrol edecek ama oyun
Benim açılmıyor 😔😔😔
Zahmetsiz gidiyor. İçerisi için ne olur bilemem
Oyun stabildir...... çoğu zaman, siz 20 dakika deneyene kadar ve zorla kapanmaya devam edene kadar. Ayrıca, artık yılanlar olmadığı için alamadığınız yumurtalarınız olması da son derece sinir bozucu. Lütfen ya o yılanları tekrar kullanıma açın ya da yumurtaları olmayan ve alamayan kullanıcıların gözünden kaldırın. Firavun yılanını ve yumurtasını alabilmek harika olurdu, ancak mevcut değil ve yine de bunun bir yumurta seçeneği olduğunu görebilirsiniz. Sinir bozucu.
güzel
Rivalo bet güvenilir mi - Rival Stars Horse Racing Mod APK Latest 2021 ... mobile APK for download - Jackpot Snake Rivals - Fun Snake Game
Diğer oyuncuları öldürmek imkansız. Hiç bir anlamı yok. Hücum edip başka bir yılana yetişirsem, her seferinde ölen ben oluyorum. Hayır. Kaldırıldı.
Aşkı seviyorum bu oyunu seviyorum! O kadar bağımlılık yapıcı ki, değiştirmesi gerektiğini düşündüğüm tek şey ödül sistemi. Her oyun kazandığınızda olduğu gibi, küçük bir ödül kazanırsınız çünkü oynayan 50 farklı insan arasında ilk 5'e girerseniz, 7 maç kazanan XP ve sandıktan sonra biraz sıkıcı olabilir, sonra uygulamayı kapatacağım ve daha sonra tekrar aç ve sadece vücut kısımlarını değil yılan derisi kazanmayı biraz daha kolaylaştırın, 8'den fazla altın sandık aldım ve hayal kırıklığına uğradım ama bunun dışında 🤗👍
Find Cat Io Oyna - Amazon AWS
Havalı ve onunla ilgili her şeyi seviyorum, ama bazı değişiklikler olmalı, derilerin daha ucuz olması gerektiği gibi ve küçük yılanların büyük yılanı sadece ön kısım hariç tüm kafa bölgesinde yenebileceği gibi değiştirmelisiniz. büyümek daha kolay olabilir ve yılanlar yumurtlayan yumurtalardan çıktığında ilk 20 saniye veya daha fazla bir süre için bir koruma balonu koymalısınız, böylece yılanlar öldürülmeyi durdurabilir ve daha pek çok şey ama oyunu seviyorum ve iyi olmaya devam ediyorum İş.
Bu oyun kesinlikle çöp. Bölünmüş saniye zamanlaması gerektiren bir oyun için zamanlaması çok uzak. Bir yılan yanınıza iki parça vurabilir ama yine de ölen sizsiniz. Mutlak çöp, zamanınızı boşa harcamayın.
Tüm botlara (AI oyuncuları) karşı olan tüm ".io" oyunlarının aksine, diğer kişilere karşı çok eğlenceli bir oyun. GÜNCELLEME: gerçek insan oyuncularla ilgili olarak biraz şüpheli hale geliyor... Asıl olarak çok garip kullanıcı adları, yüksek hızlarda %100 mükemmel yılan hareketi ve tekrarlayan genel profil nedeniyle bunların çoğunlukla bot (ai oyuncuları) olduğunu düşünmeye başlıyorum resimler...
Bu oyunu çok seviyorum ama son zamanlarda bir satın alma sırasında bir hata oluştu. 2000 mücevher ve bir altın sandık satın alıyordum ama onları hiç almadım. Ancak ertesi gün banka hesabıma baktığımda ödemenin yapılmış olduğunu gördüm. Yaklaşık 2 aydır müşteri hizmetleriyle konuşuyorum ve tek yaptıkları beni etrafta dolaştırmak. Ne satın aldığımı ne de paramı iade etmeye çalışmadılar. Sorunum çözüldüğünde puanımı değiştireceğim.
BENİM İÇİN EN KÖTÜ OYUN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snake.io - Overview - Google Play Store - Turkey - Sensor ...
Oyunu, grafikleri ve her şeyi gerçekten seviyorum, ama ne zaman iyi şeyler yapmaya başlasam ve gerçekten büyümeye başlasam oyun donuyor. Çözülmesini beklemeye çalışıyorum ama uygulamayı kapatana kadar olmayacak. O zaman üzerinde biraz zaman harcadığım o oyun için hiçbir şey almıyorum. Gerçekten hayal kırıklığına uğramış.
Vuruş kutularına ne oldu? Arkadan küçük yılanlar geldi ve kafamın arkasına çarptı ve kafa çarpışması kazandı. Karşılaştığım başka bir hata, tüm sesleri kapattığımda hala bu garip parıldayan sesi alıyorum. Ayrıca, bazı harika özellikler, bir hayaletin ateş toplarıyla vurulabilmesi ve aynı haritayı tekrar tekrar almak yerine hangi haritayı oynayacağınızı seçebilmeniz olabilir. *Bir yanlış anlaşılma olması durumunda incelememi yeniden yazdı. Kafa kafaya çarpışmaya gitmiyordum.
İyi oyun ama herhangi bir özelleştirme satın almak neredeyse imkansız. Demek istediğim, bir sandık aç, kelimenin tam anlamıyla bir seferde 1 jeton verirken, en ucuz skinler bu jetonların 1000'ine mal oluyor. Oyun eğlenceli ama para ödemeden kimseyi alamamaktan zevk alamamak berbat bir şey.
Çok güzel ama kasıyor reklamda cıkıyor
Güzel oyun ama sunucular berbat. Hep gecikiyor. Hiçbir şey yapamazsın. Özellikle diğer oyunculara yaklaştığınızda çok kötü bir şekilde gerilemeye başlıyorsunuz.
Çok zor bir direk ölüyorsun ve bir mapta bir gözden uzaklaşınca oyun oluyor ve size çarpınca ölüyorsunuz ve bu çok sinir bozucu
Oyun güzel diyenlere Aldanmayın Boyut yalan söylüyorlar ama Yalan söylüyorlar tam den den olamaz tamam bana da kızmasın lar ama oyuna doğru değerlendirmeler tahmin oyunu yapan firma İngiliz Bu yüzden anlaşamıyoruz %100 kavgalar boşu boşuna çünkü oyunun'de 99'unu Türkler oynuyor (firan anlaması) için İngilizce yazanşı) My Turkey You English sen English okey. Ama tekrar anlaşamıyoruz Tek Yıldız üzgünüm
Harika geliştiriciler ve teknik destek. Son zamanlarda bunu yalnızca Chromebook'ta oynatmayla ilgili bir sorun yaşadım, Android cihazımda mükemmel çalışıyor. Çok düzgün ve HD, Teknik destek, Chromebook'taki sorunu çözmeye çalışırken her gün bana e-posta göndererek 2 hafta harcadı, burada çalışan çok nazik insanlar. Oyunu ve takımı sevin! Deneyin, bu oyunu ailenizle özel lobilerde oynamayı seviyorum.
Normalde derecelendirmem ama bir kereliğine öyleyim çünkü bu temelde ekranın her yerinde görülen bir şey. Arkadaşlarla oynamak için bir arkadaş modu vardır. bu harika. eğer işe yaradıysa. Söz konusu arkadaşlara kısa mesaj yoluyla bir lobi kodu göndermek dışında arkadaş eklemenin bir yolu yok. Bu, görmediğim bir sohbet sistemi varsa, kişisel bilgilerin gönderilmesini gerektirir. ikinci olarak, söz konusu kodları birbirinize gönderirken bile. tamamen farklı oyunlar koymuşsun vs. Sadece dene ve ne demek istediğimi anla
İndiriliyor Snake Rivals Fun Snake Game_v0.37.4_apkpure.com.xapk (249.1 MB) ; Little Big Snake. 8.9. Addicting Games Inc ; Snake Arena. CASUAL AZUR GAMES ; Worm
Geliştirici : ZPLAY Games · Versiyon : 0.7 · Kategori : Aksiyon · Güncelleme : May 13, 2021 · Gereksinimler : Android 4.4+ · Içerik Derecelendirme :.
Kısa bir süre içinde düzeltin.